Ingredientes pa 4 persones:
400 gr d'espaguetis
Aceitunes rellenes d'anchoa
200gr de champiñones
3 guindilles
2 dientes d'ayu
Albahaca
Oréganu
Sal
Aceite d'oliva
Ellaboración:
Lo primero ye poner l'agua a ferver con un puñáu de sal, un chorrín d'aceite y yerbes aromátiques al gustu. Mentanto facemos eso, picamos l'ayu, les aceitunes y los champiñones.
Una vegada que l'agua ruempa a ferver, metemos los espaguetis y removémoslos. Calentamos un poquiñín d'aceite nuna sartén y doramos l'ayu y la guindilla, lluéu, echamos los champiñones y un par de minutinos dempués les aceitunes. Cuando los espaguetis tean nel so puntu, escurrímoslos y echámoslos na sartén xunto col restu ingredientes, removemos a fuéu lento y sirvimos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Ricardo says:
A ver cuándo m'invites a comelos, pero en cuentes de champiñones éches-yos tomate triturao o daqué asina (igual sal una salsa tipu "arrabiata") que yá sabes que los champiñones nun los como, que me paez que toi dexando ensin cases a los pitufos.
22/1/10, 1:54